ÚJDONSÁG – Elviteles dobozok papírból, környezetbarát, gyorsan lebomló kivitel

ÚJDONSÁG - Elviteles dobozok papírból, környezetbarát, gyorsan lebomló kivitel
Termékkategória szinten az idei évben számos újdonsággal jelentkeztünk, az elviteles papír dobozok azonban egy olyan termékcsoportot képviselnek, melyekre mindenképpen szeretnénk külön felhívni figyelmeteket.

Arra gondoltunk, hogy a papír elviteles doboz termékkategóriát jellemző legfontosabb paraméterek részletezésével mutatjuk be ezt a különleges újdonságunkat nektek. Lássuk.

1.) Törvényi megfelelőségek – ELVITELES DOBOZ TETŐVEL

A termék gyártásához felhasznált alapanyag és gyártási technológiai sor megfelel azoknak az EU és egyéb, a világban aktívan érvényes rendelkezéseknek, melyek az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezést, a vegyi anyagok szabályozását, a csomagolási hulladékokra vonatkozó szabályozásokat és irányelveket tartalmazzák.

2.) Forró betöltés – LEBOMLÓ ELVITELES DOBOZ

A termékek nagy része megfelel bármely anyag forró betöltésére olyan élelmiszerrel, mely hőmérséklete a töltés pillanatában nem haladja meg a 100C-ot, és amelyet követően az élelmiszer 60 percen belül 50 C-ra vagy az alá, vagy pedig 150 percen belül 30 C-ra vagy az alá hűl le.

3.) Fagyasztható/Mikrozható – ELVITELES PAPÍRDOBOZ

Akár meleg, akár hideg ételt töltenél bele a csomagolásba, az fagyasztható lesz. A fagyasztóban nem “elegyedik” az étellel, a hűtőszekrényből kivéve a környezetbarát papír edényben felolvasztható, akár mikrohullámú sütőben is. Az elviteles dobozban az étel melegíthető mikrohullámú sütőben.

4.) A KÖRNYEZET VÉDELMÉÉRT
A termék besorolása a hatályos EU 2019/904 irányelv alapján társított papír PE bevonattal, amely a termék teljes egészére vonatkoztatva 5,2%. A termék komposztálással és anaerob lebontással is hasznosítható.

5.) Tárolási körülmények – ELVITELES DOBOZ PAPÍRBÓL

A termék biztonságának biztosítása/garantálása érdekében a terméket jól becsomagolva, beltéren esőtől és hőtől védve kell tárolni. A javasolt tárolási feltételek: 50-55% relatív páratartalom és 20-23C hőmérséklet. A terméket meg kell óvni az olyan légköri tényezőktől, mint például a magas páratartalom, a hirtelen hőmérsékelt változások, a közvetlen napfény, stb.

Amellett, hogy nem feltétlen törekszünk a teljes ételcsomagoló termékskálát átölelni, a papír elviteles dobozok mellett számos olyan terméket kínálunk még, melyek akár a papír dobozok kiegészítéseként, akár azoktól teljesen elkülönítve, mégis alkalmasak étel csomagolásra akár közvetlenül, akár közvetetten. Itt ajánljuk a papírtáskákat, papírtálcákat, kisebb dobozokat, tekercsben kapható csomagolópapírokat, válogassatok termékeink között.

Szeretnéd megszemélyesíteni a dobozokat? Mindehhez nem kell több 10.000 db -ot rendelned tőlünk, nézd meg egyedi, gazdaságos kivitelben gyártható tekercses öntapadó matrica termékeinket, melyek online a webáruházban azonnal rendelhetőek.

Egyedi tekercses matricák saját logóval, jelmondattal, üzenettel

További bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása