Bajai programok | 2022 – lassan itt a nyár

millerpack csomagolóanyag blog, bajai programok, programajánló, bácskai hurka- és kolbászfesztivál, bajai halfőző fesztivál, utcazenész fesztivál, bácskai lovasnap, bácska kincse, gemenc természeti napok

A bajaiak és a környékbeliek nagy örömére két év kényszerkihagyás után idén ismét megrendezésre kerül a méltán híres Bajai Halfőző Fesztivál, valamint 2022-ben sem maradunk BeerBQ nélkül. Programajánlónkat olvashatjátok.

Bajai Halfőző Fesztivál
2022. július 8-9.

Rég óta várjuk, hogy újra megrendezésre kerülhessenek olyan nagyszabású események, mint például a Bajai Halfőző Fesztivál, és az idei évben szerencsére nem is kell csalódnunk. A vírushelyzet miatt a szervezők kénytelenek voltak átgondolni az egész koncepciót és alacsonyabb költségvetésből kihozni a legjobbat, így a korábbiakkal ellentétben, családiasabb lesz a hangulat a Szentháromság téren.

A Baja.hu összefoglalója alapján a téren egy nagyobb koncert lesz, a Pataky Művek által, utána helyi és környékbeli zenekarok fognak majd visszafogottabb muzsikába. Természetesen a szokásos halfőzés sem maradhat el, most is lehet asztalokat foglalni, valamint aki nem szeretne főzni, az sem kell, hogy halászlé nélkül maradjon, a halászcsárdáknál, a téren, éttermekben bárki vásárolhat magának a mennyei eledelből.

Akit inkább a fesztiválhangulat vonzana, annak a Petőfi-szigetben a helye, ahova a rendezvény történetében először külföldi fellépő is érkezik majd, Dr. Alban személyében. A Mogyi Színpad és a Rock Sátor mellett szintén a szigetben kap helyet a Halfőzőfeszt DJ fesztivál sátra is.

Itt tekinthetitek meg a helyszíneket és az előadók listáját:


BeerBQ – Bajai Kisüzemi Sör- és Streetfood Fesztivál
2022. július 29 – 31.

A sörfesztivál programjairól egyelőre nincs még konkrét információ, ami nem is meglepő, hiszen épp hogy csak beléptünk az áprilisba, de annyi biztos, hogy a BeerBQ szervezői idén is szuper, új foodtruck-okkal és tehetséges fellépőkkel népesítik majd be a Tóth Kálmán tér – Bartók Béla utca – Templom tér – Szent Imre tér négyesét. Kíváncsian várjuk majd a programokat, és hogy megoszthassuk őket veletek.


Városunkban folyamatosan megrendezésre kerülnek kisebb-nagyobb programok, az aktuális havi rendezvényekről, koncertekről, előadásokról az ALÁBBI LINKEN tudtok mindig tájékozódni.

Végül pedig Ha Baján jársz… rovatunkból szemezgetve egy kis ajánló nektek, ha erre jártok:

• Kirándulás Baján és környékén 

• BAKANCSLISTA, avagy útmutató Bajához

• Ha Baján jársz… – Gemenc

Képek forrása: Bajai Halfőző Fesztivál

További bejegyzéseink

Kérdésed van az EPR díjjal kapcsolatban? Segítünk!

2023. júliusában váltotta fel a környezetvédelmi termékdíjat az EPR díj, amely minden olyan egyéni vállalkozót, [...]

Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A szállítói kartondobozokon gyakran találkozhatunk különféle jelekkel, szimbólumokkal, melyeknek fontos jelentésük van a csomagolás, tárolás [...]

Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Tippek bekuckózáshoz | film-, sorozat- és könyvajánló

Az év első hónapjaiban sokszor a legkényelmesebb otthon maradni, bebújni egy puha, meleg takaró alá, [...]

Az idei évben ezt használd megjelenéseidben: PEACH FUZZ – a 2024-es év színe

A tavalyinál jelentősen visszafogottabb, könnyebben beilleszthető arculati színek kiegészítéseként. Ismerjétek meg az idei év színét. [...]

Vásárolnék nálatok … Nyitva vagytok? – áttörés a személyes megkeresésekben

A tavalyi év igazi áttörést hozott az online leadott megrendelések személyes átvételében a millerpack.hu-n, és [...]

Page translation/Oldal fordítása