Ha Baján jársz… – BeerBQ

beerbq, sörfesztivál, ha baján jársz, bajait ajánlunk, bajai programok, kézműves sör

I. Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál

Július utolsó hétvégéjén rendezik meg a BeerBQ-t, vagyis az I. Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivált, amire bátran kijelenthetjük, hogy már sokan rég óta vártunk.

75-féle sörkülönlegesség
11 sörfőzde
5 streetfood
3 felejthetetlen nap

– olvashatjuk a rendezvény honlapján. De mire is számíthatnak pontosan, akik ellátogatnának a sörfesztiválra?

A kézműves söröket az alábbi sörfőzdék képviselik majd: Bäder Sörfőzde, Kecskeméti Sörmanufaktúra, Kapucinus, Etyeki Sörmanufaktúra, Mad Scientist, Yeast Side, HopTop, Horizont, Szent András, Hedon Sörfőzde, Hopfanatic és végül, de nem utolsó sorban a Monyo Brewing CO. Mi legszívesebben az összeset végigkóstolnánk! 🙂

A finom sörök mellé a streetfood dukál. Az éhes szájúak többféle utcai ételből is válogathatnak, de a magas minőségű alapanyag mindegyikben közös. A Tütü Gasztró Busz-nál BBQ ételek, a Che Che Bistrocafe-nál grillszendvicsek, a Kenyeres Birtok-nál pedig szürkemarha szendvicsek várják az ínyencségek kedvelőit. Emellett a – bajaiak számára már ismert – Borbistro is képviselteti magát a rendezvényen, prémium minőségű ételekkel, valamint a Janchili standjánál mangós, vaníliás-limeos-sárgabarackos és más különleges chili szószok közül szemezgethetünk.

A zene szerelmeseire is gondoltak a szervezők – mindhárom nap izgalmas koncertekkel készülnek a közönségnek. Fellép majd a The Stinky Rodders, Szarvas Panni és Kerényi Ádám, SpaceJam, Huckleberry Guys, Geometro, Kalózka és a Collection Light.

A gyerekeket sem kell otthon hagyni, kürtőskalács, légvár, arcfestés és a Gemenc Zrt. jóvoltából lessátor várja őket, melyben virtuális vadászokká válhatnak.

Tűkön ülve várjuk a fesztivált és reméljük, ez is hagyománnyá növi majd ki magát kis városunkban. További információkért keresd fel a BeerBQ honlapját vagy Facebook oldalát. Jegyezzétek fel a dátumot, július 28-29-30. Ott találkozunk! 😉

Forrás: BeerBQ, BeerPorn

Page translation/Oldal fordítása