DELKABAG, egy magyar divatmárka, és mi, akik a dobozokat készítjük…

Delkabag, egyedi doboz, dobozgyártás, kartondoboz

Egyedi kartondoboz bútorszövetből és marhabőrből készült táskáknak

A minap összeállítottuk következő blogbejegyzéseink irányát, tematikáját, és azt gondoltuk ki, hogy MINDENNAPI PILLANATOK blog rovatunkban a jövőben hasonló munkáinkból válogatva szeretnénk átadni nektek hasznos információkat kartondobozokkal, csomagolóanyagokkal kapcsolatban.

Idén tavasszal felkeresett bennünket egy magyar divatmárka, a Delkabag alapítója és egyben tervezője, Egedi Adél. Kézzel készített táskái számára szeretett volna saját, logózott kartondobozt – büszkén mondhatjuk, az együttműködés sikeres volt.

A DELKABAG olyan egyedi megoldást keresett szállítói csomagoláshoz, mely kisebb mennyiségben, bármely táskájához alkalmazkodó méretben megvalósítható. Mi ebben voltunk segítségükre.

Delkabag
Delkabag

Íme néhány sarokpont, kérdés és válasz, mely a szokásos ajánlatadási, tervezési és kivitelezési szakaszban előfordult. Abban bízva továbbítjuk felétek mindezeket, hogy ti is találtok közte hasznos, a jövőben a csomagolóanyag beszerzés gyakorlatában is felhasználható válaszokat.

1.) … ami a DOBOZ MÉRETET hivatott tisztázni

Kérdés: Az ajánlatban szereplő méret megjelölésnél melyik paraméter jelöli a hosszúságot, a szélességet és a magasságot?

Ez a fajta, hajtogatással zárható kartondobozunk egy hosszabb méret – 454 mm széles, 221 mm mély és 126 mm magas. Ugyanez a szabás elérhető nálunk egy kicsit keskenyebb kivitelben is.

2.) … ami a NYOMTATÁS SZÍNÉRE vonatkozott

Kérdés: A fekete és a fehér színnel való nyomtatás között van egységárbeli különbség?

Ugyanannál a grafikaméretnél nincs árbeli különbség a nyomtatási színek között. Az egy színnel való nyomtatás ugyanannyiba kerül akkor is, ha fekete, fehér vagy esetleg arany színt nyomtatunk a kartondobozra. Az egységár akkor nőhet, ha egynél több színt kell felhasználni a gyártás során.

3.) … ami a nyomtatás előtti LÁTVÁNYTERVRE vonatkozott

Kérdés: Lehet-e látványtervet kérnünk nyomtatás előtt?

Természetesen van erre lehetőség, rendelkezünk a megfelelő programmal, mellyel be tudjuk mutatni, hogyan is mutatna a doboz megnyomtatva. Egyedi papírdoboz rendelések esetén a gyártás megkezdése előtt mindig küldünk a megrendelő részére egy látványtervet, melyet el kell fogadnia, hogy megkezdhessük a nyomtatást.

4.) … ami a SZÁLLÍTÁS költségeit tisztázta

Kérdés: Milyen árban van a szállítási költség Budapestre?

A szállítási költség nem függ a földrajzi elhelyezkedéstől az ország határain belül. A csomag súlya alapján kerül kiszámításra. Banki előreutalás esetén nincs további költség, utánvéttel való fizetésnél azonban kiegészül az utánvét költségével.

A Delkabag alapítója korábban divat- és stílustervezést tanult. A márka főként a hátizsákokra és a shopperekre specializálódott, de folyamatosan újabb ötletekkel áll elő. Idővel bőrből készült kiegészítőket is szeretnének bevezetni a kínálatba. A táskák teljes mértékben kézzel készülnek, bútortextilt kombinálva textilbőrrel vagy marhabőrrel. Okos belső elosztásukkal arra hivatottak, hogy megkönnyítsék a rohanós hétköznapokat.

Köszönjük az együttműködés lehetőségét, és abban csak bízni tudunk, hogy a jövőben visszatérő vásárlónk lesz a cég.

Delkabag webáruház: https://delkabag.com/
Delkabag facebook oldal: https://www.facebook.com/delkabag/

Page translation/Oldal fordítása