Mit és milyen gyakran frissítsek webáruházamban?

milyen gyakran frissítsek, millerpack.hu, csomagolóanyag webáruház

Tippek - saját tapasztalataink alapján

1.) Milyen gyakran frissítsem…
…a verziót és a bővítményeket?

A rendszeres frissítés nem csupán a legújabb funkciókat, hanem a biztonsági javításokat is tartalmazza, melyek rendkívül fontosak a webáruház biztonsága szempontjából. Ha elhagyod a frissítéseket, amellett hogy elavulttá válhat a platform, és egyes funkciók esetleg nem úgy működnek, ahogy kellene, a hackerek számára is könnyű prédává válik a webáruházad. Tehát azt javasoljuk, amint kijön egy frissítés, lehetőleg minél hamarabb végezd el. Ha teheted, olyan időpontot válassz erre, mikor feltehetőleg a legkisebb a forgalom online áruházadban.

milyen gyakran frissítsek, millerpack.hu, csomagolóanyag webáruház
milyen gyakran frissítsek, millerpack.hu, csomagolóanyag webáruház

2.) Milyen gyakran frissítsem…
…a termékkínálatomat?

A válasz nagyban függ attól is, milyen termékkörrel foglalkozik webáruházad, nem tudunk olyan gyakoriságot mondani, amit minden iparágra rá lehetne húzni. Úgy gondoljuk, ha naponta kerülnek fel új termékek, az talán túl gyakori, de ne is évente frissítsd a termékkínálatot. Mi igyekszünk negyedévente előrukkolni újdonságokkal, általában egy-egy téma köré építve, mint például az ünnepek, vagy így nyár vége felé, az egyetem közeledtével a költöztető dobozok és a hozzájuk tartozó matricák, de erről majd hamarosan… 🙂

3.) Milyen gyakran frissítsem…
…az üzleti blogomat?

A blogírás remek felület arra, hogy megismertesd az emberekkel termékeidet, kicsit közelebb engedd magadhoz a vásárlókat. De milyen gyakran ossz meg új bejegyzéseket? Mielőtt belekezdesz, határozz meg egy gyakoriságot és a későbbiekben tartsd magad hozzá! Jelölj ki egy-egy napot és mindig akkor, ugyanabban az időben jelentesd meg cikkeidet. Fontos a rendszeresség, hogy az olvasóid tudják mikor számíthatnak újabb bejegyzésre.

A blogíráshoz adtunk már tippeket egy régebbi cikkünkben, ha még nem olvastad, ne hagyd ki, hátha hasznos információkat rejt számodra.

Page translation/Oldal fordítása