Ha Baján jársz… – Gimi Kávézó és Panzió

Gimi Kávézó, Baja, ha Baján jársz, bajait ajánlunk

Mediterrán hangulat Baja történelmi belvárosában

A Gimi Kávézó és Panzió Baja történelmi belvárosában kap helyet, szemben a Városi Színházteremmel és a Nagy István Képtár szomszédságában. Hadd mutassuk be városunk egyik rejtett kincsét.

Különleges, múltidéző beltéri dekoráció fogadja a betérőket. A falakon fekete-fehér, bekeretezett fotók lógnak, régi időket idéző táblák mellett – az egyik például az Albus szappant reklámozza. A kis kerek asztalok körül karosszékek sorakoznak, amelyek a régi idők kávéházait idézik. Ha kilépünk a kerthelyiségbe, buja, mediterrán hangulat kerít bennünket hatalmába a kövekkel kirakott, növényekkel teli udvaron.

Ez a kis hely népszerű a városunkba látogatók körében is. A 4 szobás, 10 férőhelyes kávézó és panzió bár a belváros szívében található, mégis csendes, nyugodt környezetet kínál a pihenni vágyóknak. Ha pedig városnézésre adnák a fejüket, csak ki kell lépni az ajtón, minden a közelben van.

Gimi Kávézó, Baja, ha Baján jársz, bajait ajánlunk
Gimi Kávézó, Baja, ha Baján jársz, bajait ajánlunk
Gimi Kávézó, Baja, ha Baján jársz, bajait ajánlunk

Nemrégiben kibővült a Gimi kínálata, így már azok is nyugodt szívvel látogathatnak ide, akik egy finom ebédre vágynak. Hétfőtől péntekig minden nap leves és kétféle menü várja az éhes szájakat. Az aktuális hét étlapját az alábbi linken tekinthetitek meg.

A Gimi Kávézó és Panzió elérhetőségei:
6500 Baja, Oroszlán u. 2/a.
Telefon: +36 79 428 485
www.facebook.com/kavezo.gimi
Szobafoglalás: www.szallas.hu/gimi-panzio-baja

Képek forrása:
Restu

Page translation/Oldal fordítása