Készülj, jön a Black Friday!

Black Friday, fekete péntek, online vásárlás, millerpack csomagolóanyag blog

A Black Friday, magyarul Fekete Péntek az Egyesült Államokból ered, ahol a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelöli. Tavaly előtt Magyarországra is berobbant ez az akció, ahol a webáruházak átlagon felüli kedvezményeket kínáltak a vásárlóknak.

Idén a Black Friday hivatalosan november 24-re esik, azonban az előző évek tapasztalatai alapján a hónap második felében bármikor lehet akciókra számítani. A webáruház tulajdonosok már rég felkészültek csomagolóanyag terén, így most a vásárlóknak adunk tippeket, mire ügyeljenek az online vásárlás során – a teljesség igénye nélkül.

→ Nézz meg más ajánlatokat is…
Spórolj ezreket azzal, hogy mielőtt megvennél egy terméket, utánanézel, hogy fellelhető-e máshol olcsóbban. Rengeteg árukereső oldal működik már, ami alkalmas erre a célra.

→ Olvass vásárlói véleményeket…
A rendelés leadása előtt mindig nézz utána a webáruháznak és a terméknek! Olvass róluk véleményeket, tapasztalatokat és csak ezután szavazz bizalmat nekik. Mindig megbízható portálokat válassz! Ha egy ajánlat túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, jobb ha mélyebbre ásol.

→ Vigyázz, hogy ne kerüljenek rossz kezekbe az adataid…
Csak akkor fizess kártyával online, ha a böngészősávban látsz egy lakatot és http:// helyett https:// szerepel az URL cím előtt, különben könnyen rossz kezekbe kerülhetnek az adataid.

→ Kerüld az adathalászokat…
Ne adj ki magadról mindent! Ha úgy érzed, hogy a regisztráció során túl sok információt kérnek tőled, ami a vásárlás szempontjából valójában nem is fontos, inkább hagyd el az oldalt. Soha ne dőlj be azoknak az ajánlatoknak, melyek egy-egy kérdőív kitöltéséért, személyes adataid megadásáért cserébe felelőtlenül ígérgetnek!

Page translation/Oldal fordítása