Papír ragasztószalag? Miben más, mint a műanyag?

papír ragasztószalag

100%-ban újrafelhasználható megoldás

Az elmúlt héten új terméktípust vezettünk be a kínálatunkba, nyomtatott illetve nyomatlan PAPÍR ALAPÚ RAGASZTÓSZALAG formájában. Számos érdeklődés érkezett vele kapcsolatban, így ebben a bejegyzésben szeretnénk bemutatni nektek újdonságunkat.

papír ragasztószalag
papír ragasztószalag
papír ragasztószalag

Miért is érdemes papír ragasztószalagot használnod?

kartondobozokra ragasztva tökéletes egységet alkot, hiszen a doboz felülete is papír alapú,
– ellentétben a műanyag ragasztószalagokkal, ez a ragasztószalag nem távolítható el úgy a dobozról, hogy az ne okozzon feltépődést a doboz felületén, valamint, hogy a ragasztószalag rétegeiben ne maradjon ott a dobozon, így kiemelkedő biztonsági funkciót is ad a csomagoknak,
bármely hőmérsékleten tárolható, akár hosszú évekig is, hiszen nem veszíti el az enyv a ragasztóképességét,
– egyszerűen és jelentősen gyorsabban kigyártható akár egyedi mintával is,
100%-ban papírként újrafelhasználható, így egyre gyakrabban használják a környezettudatosság jegyében.

Miben más, mint a műanyag alapú ragasztószalag?

Ahogy a műanyag alapú ragasztószalag a műanyag felületeken tapad jól, úgy a papír alapú ragasztószalagot elsősorban papír alapú termékek, kartondobozok ragasztásához javasoljuk használni. Műanyag felület rögzítésére, ragasztására ez a termékünk nem alkalmas.

A ragasztószalag hátoldalán lévő enyv réteg kizárólag vízzel történő nedvesítés hatására aktivizálódik. Amennyiben sem kézi papír ragasztószalag adagolóval, sem automata vagy félautomata berendezéssel nem rendelkezel, úgy egy szivacs is kiválóan alkalmas arra, hogy nedvesítsd a hátoldalt. Felragasztás után pár percet várni kell, míg megszárad a szalag.

Előzőek feltételezik a hosszabb és “macerásabb” felragasztást, ami igaz is lehet, legfőképpen akkor, ha kevésbé vagytok gyakorlatiasak a használat során. Azt viszont bátran kijelenthetjük, hogy az esetlegesen pár másodperccel hosszabb zárási folyamat eredményeképpen egy környezettudatos, újrafelhasználható, kompakt csomagoláshoz juthattok, melynek díszévé válhat nyomtatott papír ragasztószalagunk.

Page translation/Oldal fordítása