Ha Baján jársz… – Szabadtéri Színház 2017

szabadtéri színház, mágnás miska, ha baján jársz, bajait ajánlunk

Az idei nyáron két darabbal is készülnek

Az idei lesz a hatodik alkalom, hogy augusztus második felében a belvárosban megkezdődnek a munkálatok és a Szentháromság tér egy hatalmas szabadtéri színházzá alakul át. A nézőtér megtelik emberekkel, a színpadot pedig birtokba veszik a tehetséges művészek.

A Bajai Szabadtéri Színpadon a Budapesti Operettszínház színészei kápráztatják el a musicalek szerelmeseit. Az elmúlt évek során olyan műveket elevenítettek meg a színpadon a bajai közönség előtt, mint az Elisabeth, Rómeó és Júlia, Szentivánéji álom, Miss Saigon, Csárdáskirálynő és a Szép nyári nap.

A Csodálatos Baja 2017 programsorozat keretein belül idén két előadás közül is választhatnak az érdeklődők, ugyanis a fő műsorszám mellett egy káprázatos gálaesttel is készülnek a szervezők. “BEST OF MUSICAL” címmel, augusztus 19-én igazi csúcsslágerektől lesz hangos a főtér. Igazi csúcsslágereket adnak majd elő többek között az Ének az esőben, West Side Story, Cabaret és a Rómeó és Júlia musicalekből.

A szabadtéri színház idei nyári fő produkciója nem más, mint a magyar operett-irodalom egyik legsikeresebb műve, a MÁGNÁS MISKA. Verebes István rendezésében, Peller Anna és Peller Károly főszereplésével.

“Miska, a talpraesett lovászfiú, a “vazsmegyei gyerek” pillanatok alatt, a szemünk láttára válik előkelő arisztokratává, tenyeres-talpas babájából, Marcsából is estélyi ruhás, “flancos” dáma lesz, aki Mary grófnőként vonul be az úri társaságba. Mindez azért történik, mert a rátarti család hallani sem akar arról, hogy Baracs, az egyszerű tiszttartó, lányukat, Rolla grófnőt vegye feleségül. Óriási szerencse, hogy a kleptomániás nagymama nem törődve efféle előítéletekkel a fiatalok mellé áll, s így az operett felhőtlenül juthat el a vidám fináléig.”

A jegyárak a különböző szektoroktól függően 4.900 Ft és 9.900 Ft között mozognak. Bár a Szabadtéri Színház szinte mindig teltházzal büszkélkedhet, ha gyors vagy, még tudsz jegyet váltani online az augusztus 19-i vagy 25-i, 26-i előadásokra.

Forrás: Bajai Szabadtéri Színház, Budapesti Operettszínház

Page translation/Oldal fordítása