Költöztető kartondoboz és matricák

költöztető kartondoboz

Ezekkel a termékekkel bővültünk augusztusban

Többen érdeklődtetek már, hogy tervezzük-e költöztető kartondoboz bevezetését, és úgy éreztük, most jött el ennek az ideje, így csomagolóanyag webáruházunkban már ezekhez is hozzájuthattok.

Így a tanévkezdés rohamszerű közeledtével megnő az igény az ilyesfajta kartondobozokra, hiszen a frissen érettségizett diákok szeptemberben megkezdik tanulmányaikat a főiskolákon, egyetemeken, és sokan nincsenek abban a szerencsés helyzetben, hogy a szülőhelyükön folytathassák az iskolát. Ezért hát költözni kell, ebben a procedúrában igyekszünk segíteni nemrégiben bevezetett termékeinkkel.

Költöztető egységcsomag

Összeállítottunk nektek egy csomagot, amely mindent tartalmaz, amire a költözés során szükség lehet: 5 darab költöztető kartondoboz 600x400x390 mm méretben, 1 ív költözést segítő matrica, biztonsági rugós snitzer, ragasztószalag és piros filctoll került ebbe az egységcsomagba. A legtöbb termék külön-külön is megvásárolható webáruházunkban.

költöztető

1.) Költöztető kartondoboz erős hullámkartonból 600x400x390 mm
Ez a termékünk egy erősített, 4 mm falvastagágú kartondoboz, így megfelelő súlyelosztás esetén 20-25 kg-ot is elbírhat. Rövidebb oldalaira fogó került a könnyebb mozgathatóság érdekében. 5 DARABOS CSOMAG vásárlása esetén kedvezményes áron juthattok hozzá a költöztető dobozokhoz.

2.) Költöztető matrica, többféle felirattal
A költözés során könnyen eluralkodhat a káosz – ezen szeretnénk segíteni költöztető matricáinkkal, melyekkel egyszerűen rendszerezhetitek a tárgyakat, amiket átvinnétek az új otthonotokba. Ennél a terméknél szobatípusonként válogathatsz az öntapadó matricák között, egy íven 8 címkével. CSOMAGAJÁNLATUNKAT ITT TALÁLJÁTOK, amely mindegyik matricából 1-1 ívet tartalmaz, 13%-os kedvezménnyel.

3.) Eszközök szett csomagoláshoz | vágókés, filc és ragasztószalag
Költöztető dobozainkhoz kiegészítő termékként alakítottuk elsősorban ezt az eszköz szettet, ami egy Millerpack logóval fémjelzett vágókést, egy barna TESA ragasztószalagot és egy piros színű filctollat tartalmaz.

Ha törékeny, sérülékeny tárgyakat is csomagolsz a költözés során, nem árt némi extra védelem nekik. Ebben segítséget nyújthat neked egy-egy habfólia tasak vagy légpárnás fóliánk, ami 3-féle tekercshosszban is elérhető nálunk.

Page translation/Oldal fordítása