Webáruházad van? Akcióznál az év második felében? Ezek a dátumok lehetnek fontosak!

akciós dátumok

Jegyezd fel őket a naptáradba

Webáruház üzemeltetőkként egyértelműen kijelenthetjük, hogy vásárlót szerezni és megtartani sem egyszerű feladat. Az azonban tény, hogy egy-egy akciós időszak rendkívül vonzó lehet az internetezőknek. Idén túl vagyunk már néhány fontosabb alkalmon, mint a Valentin nap vagy az Anyák napja, de a java még csak most következik!

Tehát, milyen akciós dátumokra kell készülnünk még 2017-ben?

Internetes Vásárlás Napja
2017. november 3.
Az első novemberi péntek úgymond az e-kereskedők ünnepe, immár hetedik éve. A mozgalomban résztvevő webáruházak ekkor egyedi, csak ezen a napon érvényes kedvezményeket kínálnak az érdeklődőknek. Viszont ez a nap nem csak az akciókról szól, a célja hogy megismertesse az emberekkel az internetes vásárlás előnyeit, ezzel segítve a tudatos vásárlás fejlődését. Ha szimpatikusnak tartod a kezdeményezést és szívesen részt vennél benne a webáruházaddal, a hamarosan újra működésbe lépő internetesvasarlasnapja.hu oldalon találhatsz információkat a jelentkezésről.

Black Friday
2017. november 24.
A Fekete Péntek kétségkívül az év legnagyobb árcsökkenéseit kínáló akciós dátuma, nemcsak Magyarországon, hanem világszinten is. Az egészen nagy webáruházaktól kezdve a kisebbekig szinte mindenki készül ezen a napon kisebb-nagyobb kedvezményekkel. Neked sem szabadna kimaradnod belőle!

Cyber Monday
2017. november 27.
A Cyber Monday, avagy a magyarul kissé viccesen hangzó Kiber Hétfő mindig a Black Friday után következő hétfőn kerül megrendezésre. Ezt a “hagyományt” szintén az Egyesült Államokból vettük át, ahol ez a nap számít a karácsonyi szezon – és ezzel együtt az ajándékvásárlási láz – kezdetének. Magyarországon ez a hétfő – szerintünk – főként a Black Friday folytatása, mikor esetleg még nagyobb akciókat kínálva készletkisöprést tarthatunk.

Ingyenes Szállítás Napja
2017. december 14.
Ezen a napon a mozgalomban résztvevő webáruházak vállalják, hogy ingyenesen szállítják az aznap leadott megrendeléseket. Ez miért éri meg neked? Jelentősen megnőhet a forgalmad, emellett azok is rendelni fognak, akik a szállítási költség miatt egyébként nem tették volna, és ha elégedettek a termékeddel, visszatérő vásárlók lesznek. Az ingyenszallitasnap.hu oldalon tudod leadni a jelentkezésed, ha részt szeretnél venni benne.

Karácsony
2017. december 24.
Bárki aki a kereskedelemben dolgozik, tudja hogy az évnek a karácsonyi szezon a legkaotikusabb időszaka. Október végétől – november elejétől kezdve nincs megállás. Természetesen a versenytársak mindent megtesznek annak érdekében, hogy az emberek náluk vásároljanak, így ebben a szezonban nem árt egy-egy termék- vagy kuponkedvezmény, illetve megéri egy bizonyos összeget Google és Facebook hirdetésekre áldoznod, hogy minél több emberhez eljusson a webáruházad.

Page translation/Oldal fordítása