KÉRDÉS: Környezetbarát csomagolást szeretnék, van újrahasznosított dobozotok?

környezetbarát, csomagolás, kartondoboz, újrahasznosított, újrahasznosítható

Nem csak a kartondobozaink környezetbarátak

A válasz igen, lentebb össze is gyűjtöttük azokat a kartondobozainkat, amelyek 100%-ban újrahasznosított anyagból készültek. A fennmaradó dobozok esetében is a “legrosszabb” arány, ami az újrafelhasználtságot illeti, 80 százalék. Azonban ha a környezettudatosságot szeretnétek népszerűsíteni, mi inkább egy másfajta kommunikációt céloznánk meg…

Természetesen az sem elhanyagolható, hogy miből készül a kartondoboz, amiben a termékeiteket postázzátok, azonban sokkal lényegesebb, hogy mi történik vele azután, hogy megérkezik a címzetthez.

Sokan a papírt és a műanyagot egyaránt a háztartási hulladékkal együtt gyűjtik, amitől lényegesen kedvezőtlenné válnak az esélyei az újrahasznosításnak. Emiatt lenne fontos azt kommunikálni a vásárlók felé, hogy a szelektív hulladékgyűjtőbe helyezzék a kartondobozt, hogy újra lehessen hasznosítani, amiből aztán akár újból csomagolóanyag készülhet.

100% újrahasznosított
-22%
Gyártás alatt
-20%
-12%
-18%

Az összes környezetbarát csomagolóanyag termékünket IDE KATTINTVA nézhetitek meg.

Az újrahasznosított anyagból készült kartondobozból következik, hogy a doboz lezárására is olyan megoldást kellene találni, ami ugyancsak környezetbarát – ez pedig nem más, mint a papír ragasztószalag. Van a raktárkészletünkön fehér, barna, nyomtatott, nyomatlan… Hatalmas pozitívuma, hogy akár a dobozzal együtt 100%-ban újrahasznosítható papírként.

A ragasztóréteget tekintve kétféle formában érhető el nálunk.

Az egyik szilikonmentes ragasztóréteggel rendelkezik és könnyedén felhelyezhető a hagyományos, műanyag alapú ragasztószalagoknál használatos kézi ragasztószalag adagolóval.

Az összes többi papír ragasztószalagunk hátoldalán enyvréteg található, ami vízzel érintkezve aktivizálódik. Ez megoldható akár egy benedvesített szivaccsal is, de nagyobb csomagmennyiségnél már praktikusabb lehet, ha befektettek egy papír ragasztószalag adagolóba.

Kép forrása: Citipost Mail

Korábbi bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása