Saját csomagolópapírt szeretnél? Mindezt tekercsben?

tekercsben, csomagolópapír, karácsonyi csomagolópapír, nyomtatott

Van rá megoldásunk...

Az azonban nagy valószínűséggel előfordulhat, hogy néhány elképzelésben rugalmasan kell gondolkodnotok. Sokan kerestek meg bennünket azzal, hogy saját logóval ellátott csomagolópapírt szeretnétek – ezek közül pedig számos megkeresés kimondottan tekercses kivitelben történő gyártásra vonatkozik.

· Milyen célra használható a saját logós csomagolópapír?

A csomagolópapír kerülhet a doboz belsejébe – akár kissé meggyűrve, akár úgy hogy a terméket belehajtogatjátok, majd esetleg egy matricával lezárjátok – de mindemellett a doboz külső csomagolásaként is funkcionálhat, ha például nem nyomtattatnátok meg a kartondobozt, mégis szeretnétek, hogy a márkátok visszaköszönjön róla.

A tekercset nyomtatás után igény esetén ívekre is tudjuk vágni, ami könnyebb használatot eredményez például a húsiparnál, az édességiparnál, illetve a streetfoodok csomagolásánál. Ebből következik, hogy a gyártás természetesen megoldható zsírálló alapanyagból is.

· Milyen feltételei vannak a gyártásnak?

A minimális gyártási mennyiség ennél a tekercses kivitelnél összesen 150 kg.
Az hogy ebből pontosan hány tekercs jön ki, függ attól hogy milyen tekercsszélességre van szükségetek, valamint hogy milyen hosszúságban kerül fel az anyag a dudára. Véleményünk szerint egy, a legtöbb iparág számára kezelhető kiszerelés az 500 mm-es szélesség, 150 méternyi anyaggal egy tekercsen, 3 kg súlyban.

A nyomat nélküli és a karácsonyi mintával nyomtatott tekercses csomagolópapírjaink egyaránt ilyen kiszerelésben érhetőek el. Ezt a méretet a tekercstartó állványunk segítségével is tudjátok használni, ami jelentősen megkönnyíti a csomagolást.

· Mikorra készülhet el a rendelés?

Ennél a terméktípusnál érdemes lehet jóval előre gondolkodnotok és nem az utolsó pillanatra hagyni a megrendelést, ugyanis a tekercses nyomtatott csomagolópapír gyártási ideje 6-8 hét, onnantól kezdve, hogy a grafika lefixálásra kerül.

Amennyiben a fenti feltételek ismeretében érdekelhet benneteket árajánlatunk, várjuk megkereséseteket ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN, hogy személyre szabott, az igényeteknek megfelelő árat kalkulálhassunk.

Korábbi bejegyzések

Page translation/Oldal fordítása