Lehet, hogy itt megtalálod a választ a kérdésedre…?

millerpack csomagolóanyag blog, kérdések és válaszok, gyik, akciós csomag, papírdoboz, hullámkarton doboz

Csomagolóanyag Kérdezz-felelek

Az elmúlt néhány hónapban összegyűlt kérdések és válaszok közül megosztanánk veletek néhányat. Talán segíthet eligazodni a témában másoknak is. Téma lesz az egyedileg nyomtatott hullámkarton doboz, a fém termékek csomagolása, és a többi…

1. Az akciós csomagban szereplő dobozok vastagsága milyen?
A kartondobozok anyagának vastagságára vonatkozóan a termék adatlapon a “További információk” fül alatt vagy a “Leírás” fülön találhattok információt. Amennyiben többféle anyagvastagság szerepel egy csomagajánlaton belül, úgy arra vonatkozóan is igyekszünk minden esetben részletes információt adni a “Leírás” fülön.

2. Fém termékek csomagolására keresünk megoldást. Tudnak ebben segíteni?
A becsomagolandó termék anyagától, formájától, súlyától, méretétől, a termékcsomagolás céljától (egyedi csomagolás, szállításra szánt csomagolás, stb.) nagy mértékben függ, hogy milyen kartondobozt, csomagolási megoldást javaslunk. Minden igényre javaslattal élünk, egyedi terméke csomagolására tervet, mintacsomagolást készítünk, igény szerint ajánlatot adunk.

3. Nekünk egyedileg nyomtatott papírdobozra lenne szükségünk. Tudnak olyan méretet is készíteni, ami nem része jelenlegi kínálatuknak?
Bármely mennyiségben készítünk egyedi méretű, egyedileg meghatározott termék csomagolására alkalmas kartondobozt, papírdobozt igény szerint. Amellett, hogy nyomtatott kivitelben készítjük el a terméket, rendelkezésünkre álló kapacitásunk segítségével formailag és grafikailag is segítünk a kivitelezésben.

4. Ajánlatot szeretnénk kérni 2 egyedi hullámkartonból készült papírdoboz méretre. Van lehetőség több 1.000 darabos mennyiséget is rendelni?
Ekkora megrendelési igénynél bármely méretre tudunk árajánlattal élni akár leszállított állapotban egy előre meghatározott címre. A karton típusának és a doboz formájának kiválasztása céljából egyeztetünk, hogy minél relevánsabban és árban hatékonyan tudjuk szolgálni megrendelőink igényét.

Ha olyan kérdés merülne fel benned, melyre nem kaptál választ bejegyzésünkben, bátran tedd fel nekünk e-mailben a millerpack@millerpack.hu címen vagy írd meg a Kapcsolat menüpontban található levélküldőn keresztül.

Page translation/Oldal fordítása