2021-es év újdonságai, és ami mögöttük van

Think Green címke tekercsben

Bár még csak pár hónap telt el az évből, több termékkategóriában is megismerkedhettetek újdonságainkkal. Szerencsére mind nagyon pozitív fogadtatásra talált, az új kartondoboz méreteinktől kezdve az egyedi grafikával nyomtatható matricákig.

ÖNTAPADÓ MATRICÁK TEKERCSBEN

Az ötlet onnan indult, hogy az általunk is mindig használt “Számla a csomagban” és a “Kérjük óvatosan kezelni” feliratú matricák állandó nyomtatását szerettük volna kiváltani egy gyorsabb, kezelhetőbb és költséghatékonyabb megoldással, így készítettünk végül tekercses verziót belőlük. Ezután megvizsgáltuk a statisztikákat, hogy melyik öntapadó grafikákat rendelitek a leggyakrabban, ezáltal pár napon belül már tekercsben is elérhető a fenti két terméken kívül a “Szeretettel csomagolva”, a “Köszönjük” és a “Törékeny” matricánk, valamint egy újdonság, ami a ThinkGreen by Millerpack termékcsaládunkat bővíti: a ThinkGreen grafikájú öntapadó.

NAGYOBB MÉRETŰ, EGYEDI GRAFIKÁVAL NYOMTATOTT MATRICÁK

Néhány éve, mikor bevezettük a saját logóval/grafikával nyomtatható öntapadókat, sokáig 3 kivitel közül választhattatok, erre vonatkozó kínálatunk azonban tavaly óta szép lassan 7-féle különböző méretté bővült. A két legújabb, és egyben a két legnagyobb matricánk közül az egyik egy 95 mm átmérőjű kör, míg a másik egy 192×61 mm-es, lekerekített sarkú öntapadó címke.

KÉT ÚJ, BEDUGÓFÜLES DOBOZMÉRET

A 280×200×60 mm-es és a 330×220×100 mm-es dobozméretek úgy születtek meg, hogy figyelembe vettük, melyek azok a paraméterek, amiket általában keresni, vásárolni szoktatok, és mik jönnek ki terítékméret szempontjából ebből a FEFCO 0427-es szabásból a leggazdaságosabban, a legkevesebb hulladékkal.
A biztonságosabb, elöl bedugófüles szabáson kívül további előnyük ezeknek a kartondoboznak, hogy az eddigi hajtogatással záródó dobozainkkal ellentétben nem 1,5 mm-es, hanem 2,5 mm-es falvastagságú hullámkartonból készülnek, így kisebb terjedelmű, de viszonylag nehezebb termékeket is nyugodtan küldhettek bennük futárszolgálattal.

Természetesen ezzel nem fogytunk ki az ötletekből, az év második felére is várható néhány újdonság részünkről. Egyelőre csak annyit árulhatunk el, hogy kartondoboz, csomagolópapír és papír ragasztószalag kategóriában biztos várható lesz egy-két új termék.


További bejegyzéseink

14 thoughts on “2021-es év újdonságai, és ami mögöttük van

 1. Pingback: dapoxetine coupon card

 2. Pingback: inhaler for asthma

 3. Pingback: hydroxychloroquine price comparison

 4. Pingback: studies show hydroxychloroquine works

 5. Pingback: hydroxychloroquine price

 6. Pingback: limerick gay dating

 7. Pingback: hydroxychloroquine how to get

 8. Pingback: generic ivermectil head lice india

 9. Pingback: stromectol 5oomg

 10. Pingback: dapoxetine tablets us

 11. Pingback: stromectol for river blindness

 12. Pingback: stromectol for humans

 13. Pingback: deltasone kidney

 14. Pingback: mexican stromectol 6mg

Comments are closed.

Page translation/Oldal fordítása