Bőrkesztyűk a legjobb minőségben: ALPA GLOVES

Alpa Gloves

Megrendelőinket, partnereinket bemutató sorozatunk következő bejegyzésében hadd mutassuk be nektek az elsők közül az egyik vásárlónkat, az ALPA GLOVES személyében.

Magyarországi gyártóként már 1998 óta készíti a gyönyörűbbnél gyönyörűbb bőrkesztyűket az Alpa Gloves, a prémium minőséghez pedig elengedhetetlen az egyedi csomagolás, amiben igyekszünk maximálisan a segítségükre lenni.

A női és férfi kesztyűk egyaránt szarvas- vagy juhnappa bőrből készülnek, különböző belsővel. A bélés lehet nyúl- és bárányszőrme, selyem vagy gyapjú, de béleletlenül is rendelhetőek. A fekete és a különböző földszínek mellett egészen kihívó árnyalatokkal is találkozhatunk, mint például a ciklámen vagy a korallsárga.

Az Alpa Gloves webáruházában részletes útmutató segít abban, hogy a megfelelő méretet választhassuk ki, de ha véletlenül mégsem sikerülne, akkor sem kell aggódni, hiszen 30 napos cseregaranciát biztosítanak a termékekre.

… és, hogy melyek azok a csomagolóanyagok, amiket tőlünk vásároltak?

A kartondobozok mellett volt szerencsénk már saját logóval nyomtatott csomagolópapírt, illetve egyedi grafikával ellátott öntapadó matricákat is készíteni nekik – az előbbiből már utánrendelésre is szükség volt, annyi megrendelés érkezik a kézzel készített kiegészítőkre. 🙂 A webáruházunkban fellelhető termékeken kívül egy egyedi igényben is közre tudtunk működni – a kesztyűk védelme érdekében kisebb, speciális méretű habfólia tasakot készítettünk nekik.

Kívánjuk, hogy gyönyörű termékeikkel sikereket érjenek el, hogy elképzeléseiket a jövőben is meg tudják valósítani.

Kép forrása: Alpa Gloves, ClassicMobils

Page translation/Oldal fordítása