Bemutatkozik legújabb termékünk: A PAPÍRTÁSKA

Bemutatkozik legújabb termékünk: A PAPÍRTÁSKA

Think Green by Millerpack kategóriánk egyre bővül, most egy újabb papír alapanyagból készült termékkörrel, amelyet már egy ideje terveztünk bevezetni, mégpedig a papírtáska “személyében”. Barna és fehér színben, háromféle méretben tudtok majd rendelni tőlünk szalagfüles papírtáskát.

Ruházati üzleteknek, élelmiszerboltoknak, kézműves vásárokra, éttermeknek és még számos felhasználásra ajánljuk termékeinket. 

Több érdeklődés is érkezett a tavalyi évben azzal kapcsolatban, hogy lehet-e nálunk papírtáskát vásárolni, amely még inkább erősítette bennünk, kibővítjük a kínálatunkat ezzel a terméktípussal. Erre az elhatározásunkra csak ráerősített az a tény, hogy július 1-től betiltásra kerültek a 15 mikronos és annál vastagabb műanyag zacskók – ezeket azonban papír alapú csomagolóanyaggal tökéletesen lehet helyettesíteni.

220x105x280 mm | 240x120x340 mm | 320x160x420 mm

Elsőként a képeken is látható kraftos barna színben elérhető webáruházunkban a terméktípus, illetve  folyamatban van a gyártása a fehér papírtáskának is. Hamarosan ezzel a színnel is találkozhattok termékeink között.

Azon dolgozunk, hogy a fehér színű kivitelből is a teljes méretszortiment minél előbb elérhető legyen. Reméljük mindez heteken belül megvalósulhat, addig is köszönjük türelmeteket.

További bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása