Kartondoboz. Szűrve, nem keverve.

Remélhetőleg vannak közöttünk nagy számban olyanok, akik ismerik a szépreményű örök klasszikus ügynök állandó kísérő mondatát – “Vodka Martini. Rázva, nem keverve” James Bond – , mely bejegyezésünk címének inspirációjaként ma reggel pattant ki kevésbé fáradt gondolataink közül: 

KARTONDOBOZ. SZŰRVE, NEM KEVERVE.

Pár héttel ezelőtt elindítottuk webáruházunk fejlesztését abba az irányba, hogy vásárlóink, potenciális megrendelőink gyorsan és pontosan rátaláljanak arra a kartondobozra, amit keresnek. Ezt a funkciót igyekszünk a jövőben tovább finomítani, igényekhez alakítani, azonban addig is sok időt tudtok megtakarítani azzal, ha a kartondoboz kínálatban szűrést indítotok, és nem szörfözgettek felesleges órákat eltöltve, keresve az igazit.

A variáció szerencsére nem végtelen, de a teljes skálát így sem feltétlen szeretnénk ebben a bejegyzésben egyenként megjelölni.

Figyeltünk arra, hogy MÉRETENKÉNT tudjatok válogatni, így megjelöltük külön a szerintünk kisebb, közepes, és nagy méreteket, valamint külön kategóriában szerepeltetjük a laposabb formákat, a költöztetésre alkalmas kartondobozokat, és a raklaphelyes dobozokat. Azzal egészítenénk ki mindezeket, hogy a méretek között lehet átfedés, azt, hogy kinek mi a közepes méret elég nehéz meghatározni, így ha 1-1 kijelölés alatt nem találtok megfelelő méretet, úgy érdemes egy próbát tenni az egyel nagyobb vagy kisebb méretkategóriában.

A kartondoboz készítéséhez FELHASZNÁLT ALAPANYAGOK, kartonok és hullámkartonok végett egyelőre indításnak 4 féle falvastagságot jelöltünk meg. Keresgélhettek az 1,5 mm hullámkartonok, a 2,5 mm-es hullámkartonok, a 4 mm-es hullámkartonok és a 0,5 mm-es falvastagságú kartonok között.

Érdemes még kiemelni a CSOMAGKEDVEZMÉNYEK kategória szűrését. Ennek segítségével megnézhetitek, hogy a már méretben, alapanyagban, esetleg formában (stb.) kiválasztott kartondobozok közül milyen csomagajánlataink vannak, nagyobb mennyiség rendelésével milyen egységár kedvezményeket tudunk kínálni.

Ezen felül még a dobozokhoz  használt alapanyagok színezete alapján, a kartondoboz formája (szabása) alapján, valamint az előre nyomtatott és nyomatlan kategóriában egyaránt tudtok szűrési feltételt beállítani.

Akkor pedig ha még így sem találod az igazit, azt, amire termékedet akár egyedi termékcsomagolás, akár futárszolgálatos csomagolás kapcsán rábíznád, keress bennünket elérhetőségeinken, igyekszünk ajánlattal szolgálni rövid határidőn belül.

Page translation/Oldal fordítása