Csomagolj úgy, mint egy profi!

hullámkarton doboz, ragasztószalag, óvatosan kezelni matrica, köszönjük matrica, saját logóval nyomtatott matrica, öntapadó matrica, csomagolóanyag gyártás

Mire érdemes odafigyelni a csomagolás során?

Az első benyomás mindig rendkívül fontos – ez alól a csomagolás sem kivétel. Ismerd meg tippjeinket, és csomagolj velünk!

Ha küldeményt adsz fel, érdemes figyelni arra, hogy a termék ne sérülhessen a szállítás során. Egy amerikai cég kutatásai szerint, a vásárlók 88%-ában nagyobb bizalom jön létre a biztonságos csomagolás hatására*. Mi is különös figyelmet fordítunk erre, hiszen mindenkiben pozitív hatást kelt, ha látja, hogy odafigyelve csomagolták a megvásárolt termékét.

A hullámkarton dobozok tökéletesen alkalmasak csomagküldésre. Könnyen összeállíthatóak, jól bírják a terhelést, többféle kialakításból és a kicsitől az egészen nagy méretig válogathatunk belőlük. Emellett nagy pozitívuma a hullámkartonnak, hogy szinte teljesen újrahasznosítható. Továbbá szükség lesz még ragasztószalagra, illetve esetlegesen olyan anyagra, amivel mozdíthatatlanná lehet tenni a terméket a csomagon belül. Ha a termék nem tölti ki teljesen a dobozt, erősen ajánlott kibélelni térkitöltő anyaggal, hogy a szállítás során ne sérülhessen meg.

Sérülékeny áru esetén a gondos csomagolás mellett a dobozon is érdemes feltüntetni, hogy óvatosan kezeljék, de más biztonsági matricákból is lehet válogatni.

Ha ezekre odafigyelsz, máris kellemes élményt szerzel a vásárlóidnak. Ám amennyiben egyedivé is szeretnéd tenni a dobozodat, ragaszthatsz rá öntapadó matricákat – akár a saját logódat, akár egy egyszerű “köszönöm”-öt (mindenki örül a figyelmességnek) – vagy saját, nyomtatott ragasztószalagot is használhatsz, rendkívül jó marketing fogás.

*Forrás: WestRock kutatás

Page translation/Oldal fordítása