A 2020-as év színe: klasszikus kék

klasszikus kék

Az idei évben a 19-4052 Classic Blue árnyalat lesz majd a meghatározó, ezúttal ezt választotta az Év Színének a Pantone Color Institute.

Az előző év élénk korall színéhez képest éles váltás ez a szolid, nyugalmat árasztó árnyalat, azonban a 2020-as évvel egy új évtizedbe, új korszakba léptünk, amelynek – ahogy Leatrice Eiseman is nyilatkozta – biztos alapokra kell épülnie, ehhez pedig józan gondolkodásra, új ötletekre van szükség. Ezt hivatott elősegíteni ez a klasszikus kék szín.

Olyan időket élünk, ahol bizalomra és hitre van szükség. Ezt a fajta megbízhatóságot és állandóságot fejezi ki a Pantone 19-4052 Classic Blue, ez a visszafogott és bizalomra méltó kék árnyalat, amelyre mindig támaszkodhatunk. Mély rezonanciájával egy olyan alapot nyújt, amelyre lehet építkezni. Ez a határtalan kék szín, a végtelen esti égboltra emlékeztetve arra ösztönöz bennünket, hogy tekintsünk túl a kézenfekvő dolgokon, kibővítve a gondolkodásunkat; kihívás elé állítva, hogy még mélyebben gondolkodjunk, növeljük a perspektívánkat és megindítsuk a kommunikáció áramlását.

Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute ügyvezető igazgatója

Emlékeztek még az előző évek színeire?

Forrás: Pantone.com

Korábbi bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása