Ha Baján jársz… – MOLA Gastropub

MOLA

Ahol az életöröm a közös falatozásokban mutatkozhat meg

MOLA – a spanyol fiatalok által használt szleng, amit magyarra valahogy úgy fordíthatnánk le, hogy “menő” vagy “divatos”. A néhány éve megnyitott gasztrokocsmára tökéletesen illenek ezek a jelzők. Folytatjuk a bajai Szentháromság tér helyeinek bemutatását, ezúttal a MOLA Gastropub-ra került a sor, ami 2014. augusztusában nyitott a Mediterrán Caffé & Bar és a Galéria Art Café között. Tökéletes választás üzleti reggelik, sietős ebédek, fontos vacsorák, teraszos, lazulós esték, kötetlen randevúk, izgalmas találkák helyszínéül – ahogy az étlapon olvashatjuk. Tágas belső térrel rendelkezik, a meleg színek pedig csak úgy ontják magukból a spanyol életérzést. Az egész falat beborító grafika rendkívül mutatós és egyedülálló ötlet, nemigen találkoztunk még hasonlóval. Szép idő esetén akár a főtérre nyíló teraszon is elfogyaszthatjuk vacsoránkat.
MOLA
MOLA
MOLA
Az étlapon szerepelnek reggelik, burgerek, olyan ínyencségek, mint például a fetával töltött jalapeno paprika falatok, de mindemellett helyet kapnak a helyi ízek is, a bajai halászlé és a haltöpörtyű. Az a’la carte kínálat mellett hétfőtől szombatig minden délben menüvel készülnek. Az ételeket megrendelésre elvitelre és házhoz szállítással is lehet kérni.

A MOLA Gastropub elérhetőségei: 6500 Baja, Szentháromság tér 11. Telefon: +36 30 420 2031 www.facebook.com/molagastropub

Képek forrása: a MOLA Facebook oldala

2 thoughts on “Ha Baján jársz… – MOLA Gastropub

  1. Pingback: dating gay

  2. Pingback: free gay chat avenue #1

Comments are closed.

Page translation/Oldal fordítása