Ha Baján jársz… – MOLA Gastropub

MOLA

Ahol az életöröm a közös falatozásokban mutatkozhat meg

MOLA – a spanyol fiatalok által használt szleng, amit magyarra valahogy úgy fordíthatnánk le, hogy “menő” vagy “divatos”. A néhány éve megnyitott gasztrokocsmára tökéletesen illenek ezek a jelzők.

Folytatjuk a bajai Szentháromság tér helyeinek bemutatását, ezúttal a MOLA Gastropub-ra került a sor, ami 2014. augusztusában nyitott a Mediterrán Caffé & Bar és a Galéria Art Café között. Tökéletes választás üzleti reggelik, sietős ebédek, fontos vacsorák, teraszos, lazulós esték, kötetlen randevúk, izgalmas találkák helyszínéül – ahogy az étlapon olvashatjuk.

Tágas belső térrel rendelkezik, a meleg színek pedig csak úgy ontják magukból a spanyol életérzést. Az egész falat beborító grafika rendkívül mutatós és egyedülálló ötlet, nemigen találkoztunk még hasonlóval. Szép idő esetén akár a főtérre nyíló teraszon is elfogyaszthatjuk vacsoránkat.

MOLA
MOLA
MOLA

Az étlapon szerepelnek reggelik, burgerek, olyan ínyencségek, mint például a fetával töltött jalapeno paprika falatok, de mindemellett helyet kapnak a helyi ízek is, a bajai halászlé és a haltöpörtyű. Az a’la carte kínálat mellett hétfőtől szombatig minden délben menüvel készülnek. Az ételeket megrendelésre elvitelre és házhoz szállítással is lehet kérni.

A MOLA Gastropub elérhetőségei:
6500 Baja, Szentháromság tér 11.
Telefon: +36 30 420 2031
www.facebook.com/molagastropub

Képek forrása:
a MOLA Facebook oldala

Page translation/Oldal fordítása