Mi legyen a program? 3. rész: HA EGYEDÜLLÉTRE VÁGYUNK

program, egyedül

Mert egyedül is jól érezhetjük magunkat

Elérkeztünk a harmadik és egyben utolsó részéhez a programajánló bejegyzéssorozatunknak. Mindegyikünk életében előfordulnak olyan napok, hogy nem vágyunk társaságra, vagy esetleg vágynánk, de mindenki elfoglalt… azonban ilyenkor sem kell feltétlen belesüppedni a kanapéba a TV előtt, egyedül is szervezhetünk programot – magunkkal.

  • A kellemes őszi, átmeneti időjárás tökéletes egy kis TERMÉSZETJÁRÁSRA. A bajaiaknak szinte karnyújtásnyira van a Petőfi-sziget, majd azon túl a Pandúr-sziget, de a környékbelieknek sem kell messzire menniük, hiszen Szekszárd és Baja között 180 km²-en húzódik a Gemenc. A túra után érdemes meglátogatni a pörbölyi Ökoturisztikai Központot is, ahol izgalmas kiállítás vár bennünket GEMENC KINCSEI – ÉLET AZ ÁRTÉRI ERDŐBEN címmel.
  • A csillagnézés önmagában is egy kellemes program, de ha némi tudással is szeretnél gyarapodni a világegyetemről, ajánljuk figyelmedbe a Bajai Csillagvizsgálót, ahol havonta egyszer az érdeklődők megtekinthetik az égbolt aktuális szenzációit. A következő TÁVCSÖVES ESTE október 19-én kerül megrendezésre.
  • Ha teheted, az ebédszünetedet ezúttal ne a munkahelyeden töltsd a négy fal között, hanem MOZDULJ KI EGY KICSIT. Ülj be valahova enni, vagy ha vinni szoktad magaddal az ebédet, edd meg például a közeli parkban. A munka is könnyebben megy majd utána.
  • Nézz rá a térképre, válassz ki egy környékbeli települést, ahol még nem jártál és INDULJ FELFEDEZŐÚTRA! Ez lehet több napos, de akár csak egy délutáni program is. Minden faluban, városban van valami nevezetesség, valami különleges, amiért érdemes odalátogatni.
  • PRÓBÁLJ KI VALAMI ÚJAT! Menj el egy délután fotózni, fuss egy kört a futópályán, tekints meg egy kiállítást vagy látogass el egy táncházba. Lehet hogy valamelyik annyira megtetszik, hogy új hobbit találhatsz magadnak. Az októberi bajai programokból ITT szemezgethetsz.

Az előző két bejegyzésben is sok érdekes ötletet adtunk, ezekről itt olvashattok:


Kép forrása:
Unsplash

Korábbi bejegyzéseink

Hullámkarton a kertben? Mutatjuk, hogyan használd.

A hullámkarton a csomagolás mellett a kertben is számos feladatra felhasználható, ezáltal könnyen hozzáférhető és [...]

Ti kérdeztétek: Áttetsző öntapadóra tudtok egyedi grafikát nyomtatni? Doboz egyedi méretben készíthető?

Ezúttal két olyan kérdés megválaszolásával készültünk, amelyekkel kapcsolatban a legtöbb megkeresés érkezett hozzánk az elmúlt [...]

Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Csomagautomata körkép – Melyikkel, miben, mennyiért?

A csomagautomaták fénykorukat élik, sokan előszeretettel használják csomagfeladáshoz, illetve választják ezt az opciót átvételhez a [...]

Kérdésed van az EPR díjjal kapcsolatban? Segítünk!

2023. júliusában váltotta fel a környezetvédelmi termékdíjat az EPR díj, amely minden olyan egyéni vállalkozót, [...]

Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A szállítói kartondobozokon gyakran találkozhatunk különféle jelekkel, szimbólumokkal, melyeknek fontos jelentésük van a csomagolás, tárolás [...]

Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Tippek bekuckózáshoz | film-, sorozat- és könyvajánló

Az év első hónapjaiban sokszor a legkényelmesebb otthon maradni, bebújni egy puha, meleg takaró alá, [...]

Page translation/Oldal fordítása