Állat- és környezetbarát világ: ME AND MY DOG

Állat- és környezetbarát világ: ME AND MY DOG

100% egyediség, 100% természetesség

Korábban volt egy olyan ötletünk, hogy egy-egy cikk keretén belül bemutatjuk a megrendelőinket – ezt szeretnénk most folytatni, és az újrakezdés után elsőnek a ME and my DOG csapatára esett a választásunk, ugyanis amellett, hogy nagyon jópofa termékeik vannak, nekik is nagyon fontos a környezettudatosság, fenntarthatóság, aminek a jelentőségét mi is sokszor hangsúlyoztuk már.

A ME and my DOG márka azért is egyedülálló a piacon, mert mindegyik termék kézzel készül, illetve a mintákat is a csapat álmodja meg, majd festi rá egyesével a kutyakendőkre, így biztosak lehettek benne, hogy pont ugyanilyen nem fog szembesétálni veletek az utcán.

Ezenkívül fontos megemlítenünk, hogy csak olyan anyagokkal dolgoznak, amelyek újrahasznosítottak, lebomlóak vagy fenntartható forrásból származnak. A különböző játékok és kendők mind-mind újrahasznosított pamutból, BIO pamutból, natúr lenből vagy gyapjúból készülnek és újrahasznosított poliészterrel vannak töltve. És ezt figyeljétek: a fekhelyeken a cipzár újrahasznosított PET palackból készült!

Állat- és környezetbarát világ: ME AND MY DOG
Állat- és környezetbarát világ: ME AND MY DOG
Állat- és környezetbarát világ: ME AND MY DOG

A termékkínálatot gazdagítja még a háromféle kutyakeksz, amelyeket az Ősz inspirált, így sütőtökös-mézes, sárgarépás-csipkebogyós és édesburgonyás-fahéjas ízekben kapható. Természetesen nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges adalékanyagot, sót és cukrot, ellenben rengeteg vitaminhoz és ásványi anyaghoz juthatnak általuk a négylábú kedvencek.

A csapat a csomagolás terén is törekszik a környezetbarát megoldásokra, így a kiszállítás 100%-ban újrahasznosított kartondobozokban történik, a fennmaradó teret fagyapottal kitöltve, a dekoráláshoz pedig természetes jutaszálból készült szalagot használnak.

Bízunk benne, hogy a jövőben egyre több márka, vállalkozás követi majd a jó példát és szép lassan mindenki – aki tud alternatív megoldást találni – elhagyja majd a műanyagot a csomagolásból, ezáltal is elősegítve, hogy kicsit élhetőbb legyen a környezetünk.

További bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása