MAMAZOO – 1 anya által válogatva, 3 gyerek által tesztelve

MAMAZOO - 1 anya által válogatva, 3 gyerek által tesztelve

Engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek a MamaZoo-t, akiket nagyon rég óta megrendelőink között tudhatunk, és akiknek a legtöbbféle egyedi terméket gyártottuk eddig, a saját grafikával nyomtatott MATRICÁKTÓL kezdve, a CSOMAGOLÓPAPÍRON és a LOGÓZOTT KARTONDOBOZON át a különböző méretű KUPONOKIG.

A MamaZoo egy kis családi vállalkozás, amiben anya, apa és a három gyerkőc egyaránt kiveszi a részét a munkából, hiszen mielőtt felkerülne a kínálatba egy-egy termék, otthon tesztelésre kerül a célközönség lelkes tábora által.

A termékkínálat eleinte leginkább egyedi textiltárolókból állt. Ma már ezeket nem készítik, viszont sok minőségi, nem mindennapi design darab közül válogathattok, legyen szó játékokról, gyerekszoba -vagy konyhai kiegészítőkről.

Azoknak, akik már vásároltak a webáruházból, lehetőségük van belépni a “MamaZoo törzsvásárlók” nevű Facebook csoportba, ahol kedvezmények és újdonságok várják a tagokat, valamint lehetőség van terméktesztelésre és közös rendelések leadására is.

“Szeretnénk, ha minden gyerekszoba egyedi lehetne, kis gazdájának egyéniségét tükrözve.”

Nemrégiben teljesen megújult a webáruház, és a jópofa megjelenés mellett egy hasznos funkcióval is kiegészült: a termékek között lehet szűrni is az elérhetőség, ár, anyag, szín, márka és az alapján, hogy milyen korosztálynak ajánlott elsősorban.

Ha kíváncsiak vagytok más megrendelőinkre is, akikről korábban írtunk, böngésszétek át MINDENNAPI PILLANATOK témakörünket a blogban. Kis ízelítő a legutóbbiak közül: Torzonborz, Fonallak, Pontozott világ és még sokan mások…

További bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása